Angelus Advocaten

Project beschrijving

Angelus Advocaten wordt geleid door Peter Tierens (°Bornem, 1977). Peter behaalde zijn rechtendiploma in 2000 aan de KULeuven. Gedurende 12 jaar zorgde hij voor de uitbouw van de LBC-studiedienst, waarbij hij zich toelegde op de opvolging en ontwikkeling van het arbeidsrecht in zijn breedste zin. Door zijn nauwgezette aanpak, pragmatisme en gedrevenheid groeide hij uit tot een gewaardeerd deskundige op het vlak van arbeidsrecht en sociaal overleg.

Peter zetelde jaren als rechter en raadsheer in sociale zaken in de arbeidsrechtbank en het arbeidshof te Antwerpen. Hij publiceerde talloze arbeidsrechtelijke werken en treedt geregeld op als gastspreker op seminaries. In 2013 koos Peter voor de uitdagende weg van het ondernemerschap en startte hij als advocaat. Hierbij deed hij bijkomende nuttige ervaring op in diverse kantoren. Reeds begin 2015 richtte hij zijn eigen kantoor op, dat in januari 2017 omgedoopt werd tot 'Angelus Advocaten'.

Technische informatie

De Laravel-based site is opgebouwd uit meerdere pagina's die ook in meerdere talen beschikbaar zijn. Via een beveiligde backend kan Peter zelf de diverse teksten beheren.

In Short

Naam

Angelus Advocaten

URL

https://www.angelusadvocaten.be/

Technologie

PHP/Laravel
CSS
HTML
jQuery

Go Live

2017-02-01

Vragen of interesse?