Websites & Applicaties

In het kader van websites of online applicaties biedt Pure-Y de volgende diensten aan.

Opmaak nieuwe website

Uw website is uw eerste online platform dat u kan gebruiken om de gewenste informatie te delen met uw bezoekers. Indien u nog niet over een eigen website beschikt kan Pure-Y deze voor u opmaken 'from scratch'. Bij het opmaken van deze site wordt steeds rekening gehouden met uw noden en wensen en wordt de site in onderling overleg opgebouwd en gepubliceerd. Indien nodig of gewenst kunnnen bepaalde onderdelen van site dynamisch gemaakt worden zodat de inhoud door uzelf kan beheerd worden. Op die manier kan u bv zelf het overzicht van de beschikbare producten of uw projecten beheren.

Voor de opzet van een nieuwe website wordt er steeds gewerkt via het vaste uurtarief. Uiteraard wordt er steeds rekening gehouden met eventuele budgetten en offertes zodat geen enkele partij voor onverwachte verrassingen komt te staan.


Onderhoud bestaande website of applicatie

De online wereld staat niet stil en dus heeft uw website of applicatie op regelmatige tijdstippen updates en onderhoud nodig. Nieuwe technolgieën of opties, een update van de bestaande statische content, het verbeteren van de performantie, beveilging, ... Soms zijn het maar wat punten en komma's die moeten aangepast worden, maar soms kunnen dit ook ingrijpende verandering zijn. Pure-Y kan deze aanpassingen voor u uitvoeren of kan u hierin begeleiden.

Net als bij het opzetten van een nieuwe website of applicatie wordt er gewerkt op basis van het vaste uurtarief. U kan echter ook kiezen voor een onderhoudspakket. Meer informatie over deze pakketten kan u hier terugvinden.


Online applicaties

Naast de online aanwezigheid die u kan bereiken via een eigen website en de mogelijkheid die deze website biedt om informatie uit te wisselen met uw klanten of bezoekers, kan het soms zijn dat extra functionaliteiten nodig zijn. Om deze bijkomende functionaliteiten te voorzien kan uw website uitgebreidt worden met een bijkomende applicatie die deze functies voor zijn rekening neemt. Hierdoor kan u aan uw klanten of bezoekers een bijkomende dienst leveren die naadloos aansluit bij uw bestaande website. Uiteraard is het ook mogelijk dat deze applicatie enkel intern gehost wordt en op die manier enkel beschikbaar is voor uw medewerkers.

Voor het opmaken van een online applicatie wordt steeds gewerkt op basis van het vaste uurtarief, rekening houdend met het afgesproken budget.

Een overzicht van dergelijke applicaties of mogelijkheden

  • Online Blog met mogelijkheid to registreren en reageren
  • Ticketing systeem dat u bv toelaat met geregisteerde/interne klanten te communiceren over eventuele problemen met applicaties, betalingen, ...
  • CRM systeem om een overzicht te hebben van uw klanten, leads, contacten en de huidige projecten
  • Documentenbeheer systeem
  • Tijdsregistratie, eventueel met een gekoppelde factuatie module.
  • Online shop, eventueel gekoppeld aan een stockbeheer.
  • ...

Vragen of interesse?