Everaert-Cooreman

Project beschrijving

NV Everaert-Cooreman is een vaste speler op de bouwmarkt. Zowat het hele pakket aan werken van ruwbouw tot en met afwerking komt aan bod. De zaakvoerder Laurens Everaert vertegenwoordigt de derde generatie van een familie die reeds meer dan 65 jaar in de bouwwereld actief is. Als burgerlijk ingenieur had hij een solide basis om de zaak over te nemen. Hij is iemand die gelooft in continu bijleren en wil nu als leider zijn schouders zetten onder het bedrijf. Samen met een enthousiast en constructief team wil hij de familietraditie voortzetten. Kunnen meebouwen aan een droom, dat is de drijfveer van het gehele team.

Everaert-Cooreman wil een oplossing bieden aan iedereen met nieuwbouw – of verbouwingsplannen van middelgrote tot grote projecten. Met de erkenning klasse D8 bouwen we immers appartementen, woonzorgcentra, kantoren, openbare gebouwen, sociale woningen, ... Voor de opvolging van elke werf is een vaste projectleider de persoon die de communicatie tussen bouwheer, architect en aannemer vlekkeloos laat verlopen. Wij verkiezen een informele sfeer met respect voor elkaars kunnen. Deze aanpak biedt de beste waarborg voor stabiliteit en betrokkenheid in de relatie tussen de verschillende partijen.

Technische informatie

De site is een multi-page, laravel based site met dynamische elementen die via een backend kunnen beheerd worden. Daarnaast is er een documentenbeheer module opgezet die een eenvoudige uitwisseling van offertes en dergelijke toelaat.

In Short

Naam

Everaert-Cooreman

URL

https://www.everaert-cooreman.com

Technologie

PHP/Laravel
CSS
HTML
jQuery

Go Live

2018-04-01

Vragen of interesse?