Gerelateerde Diensten

Naast het opzetten en onderhouden van websites of online applicaties biedt Pure-Y ook de volgende diensten aan.

Database Architect

Het ophalen en verzamelen van data en docomenten is één ding, het correct, veilig en performant bewaren van de verzamelde informatie is iets anders. Zeker in het geval van een dynamische website of een (bijkomende) online applicatie is het noodzakelijk dat de achterliggende datastructuur correct is opgezet. Pure-Y kan u helpen bij het opzetten, uitbouwen en optimaliseren van uw bestaande data storage en databases.

Voor deze dienst wordt er steeds gewerkt via het vaste uurtarief.


Hosting

Websites en Web/Cloud based applicaties moeten natuurlijk ergens gehost worden. Indien u niet beschikt over een eigen webserver of online omgeving, kan Pure-Y deze voor u voorzien en onderhouden.

Voor de hosting kan u kiezen uit een aantal beschikbare pakketten. Dit laat u toe om de juiste hosting formule te voorzien voor de gewenste website of applicatie. Meer informatie over deze hosting pakketten kan u hier terugvinden.


Serverless Hosting

Voor Laravel based applicaties en websites kan er ook gekozen worden voor een hosting via Amazon AWS en Laravel Vapor. Indien u hier meer informatie over wenst of indien u hier mee wenst te werken, gelieve contact op te nemen via het contact formulier.

Vragen of interesse?