Tegelbedrijf Daelemans

Project beschrijving

Het verhaal van Tegelbedrijf Daelemans begint in augustus 1973. Roger Daelemans start de firma op samen met zijn vrouw René. 2 gepassioneerde mensen die met een team van 7 vloerders en 1 conducteur van niets een goed draaiend vloerdersbedrijf maken. In de loop van de jaren komen ook de broer en schoonbroer van Roger mee in het firma werken. Zo groeide Daelemans uit tot een echt familiebedrijf.

In de beginjaren ‘80 kent de firma enkele ups en downs. Eind jaren ’80 is er een heropleving en wordt AMT opgestart. Oorspronkelijk bedoelt om het maatwerk in natuursteen voor Daelemans toe te leveren, later komt ook het leveren en plaatsen van alle soorten tabletten in natuursteen erbij.

Zonen Philip en Frederik zaten als jonge snaken regelmatig mee op het bureel en kregen ook de “vloermicrobe” te pakken. Philip stond als 1ste aan de zijde van zijn ouders, later volgde ook Frederik. Elke zoon had zijn eigen specialiteit en gave.

Begin jaren ’90 namen de zonen beide firma’s over van Roger en Renée. De nieuwe generatie heeft gezorgd voor verfrissende ideeën en enkele technologische hoogstandjes. Dagelijks wordt er zowel op het bureel als op de werkvloer nagedacht over oplossingen die voldoen aan de dromen van onze klanten.

Technische informatie

De site is een Laravel based, multi-paged site met dynamische content die kan beheerd worden via een beveiligde backend. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een Amazon S3 integratie voor bijkomende opslagruimte.

In Short

Naam

Tegelbedrijf Daelemans

URL

https://www.tegelbedrijfdaelemans.be/

Technologie

PHP/Laravel
CSS
HTML
jQuery
Vue

Go Live

2018-04-01

Vragen of interesse?